In stock
Only 100 left
SKU
P741421-06

Patent multifuncțional albastru, Orizons

Patent multifunctional, cu 6 functii, realizat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate. Cu toate ca este mic, te va scoate din incurcatura de fiecare data. Manerul are cu o carabina care permite agatarea de gaica pantalonului sau a gecii, fiind astfel un accesoriu util celor care prefera sa lucreze in aer liber. De asemenea poate fi o unealta nepretuita care poate fi tinuta in masina. Culoare verde metalizat.
Dimensiune patent: 15 x 84 x 28 mm
Este un cadou util si placut, mai ales daca este insotit de una din felicitarile noastre.

45,14 RON

Patent multifunctional, de mici dimensiuni, realizat din otel inoxidabil de cea mai buna calitate. Patentul are 6 accesorii care te vor scoate din incurcatura in orice situatie. Manerul se prelungeste cu o carabina care poate fi agatata de rucsac sau curea, fiind astfel un accesoriu foarte folositor celor care prefera activitatile in aer liber. De asemenea poate fi o unealta nepretuita care poate fi tinuta in masina. Culoarea albastru metalizat este foarte placuta.
Dimensiune patent: 15 x 84 x 28 mm.
Pentru un prieten pasionat, este un cadou folositor si placut, mai ales daca este insotit de una din felicitarile noastre si este ambalat in o sacosa de cadouri speciala.

More Information
Manufacturer
N/A
Style
N/A
Recipient
N/A
Character
N/A
Holiday
N/A
Collections
N/A
Ecolabel
N/A
Care instructions
N/A
Color
N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Patent multifuncțional albastru, Orizons
Your Rating
To Top