In stock
Only 100 left
SKU
SPVORA

Casti wireless, bluetooth, rezistente la apa - Sportpods Vision Orange

Casti Sportpods Vision - producator Boompods (in-ear, bluetooth, banda cu leduri pentru vizibilitate, rezistenta la apa si transpiratie) - culoare orange * Aceste casti au castigat in anul 2016 premiul Reddot pentru design. **In plus, folosim invelisul nanotehnologiei lichide din P2i. P2i este lider mondial în nanotehnologia lichidelor repulsive lichide.
267,75 RON

Casti Sportpods Vision - producator Boompods (in-ear, bluetooth, banda cu leduri pentru vizibilitate, rezistenta la apa si transpiratie) - culoare orange.

Ascultati playlistul dvs. preferat, in timp ce va plimbati sau practicati sportul preferat. Designul ergonomic si carligele pentru ureche asigura stabilitatea, în timp ce tehnologia rezistenta la transpiratie va asigura un confort sporit chiar si in timpul celor mai intense antrenamente.

* Aceste casti au castigat in anul 2016 premiul Reddot pentru design.
**In plus, folosim invelisul nanotehnologiei lichide din P2i. P2i este lider mondial în nanotehnologia lichidelor repulsive lichide.

Conexiunea bluetooth si comenzile integrate sunt ideale pentru a schimba cu usurinta melodiile sau pentru a efectua apeluri fara a încetini. Banda de sustinere are 3 moduri diferite de lumina, care sunt ideale pentru a va mentine vizibil si sigur pe timp de noapte.

Casti Sportpods Vision bluetooth - caracteristici:
- casti in-ear wireless
- sunet premium, clar si puternic
- rezistente la apa si transpiratie (IPX6 waterproof)
- bluetooth 4.0CSR
- raza de actiune bluetooth: 10 m
- butoane ce permit: controlul volumului, play/pause skip track, preluare/incheiere apeluri, schimbarea modului de iluminare
- dimensiune difuzor: 13mm
- impedanta: 32 Ohm
- senzitivitate: 70 db
- microfon incorporat
- baterie cu tehnologia Li-Polymer; 3.7V 150mAh
- durata de redare cu o incarcare: 8 ore
- pachetul contine cablu de incarcare
- greutate: 30 grame
- culori: rosu
- compatibile cu orice dispozitiv Bluetooth

Datorita tehnologiilor incluse in realizarea lor, dar si a cutiei premium cu inchidere magnetica in care vin ambalate, castile wireless si bluetooth Sportpods Vision pot fi un cadou extrem de apreciat pentru un prieten pasionat de sport si tehnologie.

More Information
Manufacturer
N/A
Style
N/A
Recipient
N/A
Character
N/A
Holiday
N/A
Collections
N/A
Ecolabel
N/A
Care instructions
N/A
Color
N/A
Write Your Own Review
You're reviewing:Casti wireless, bluetooth, rezistente la apa - Sportpods Vision Orange
Your Rating
To Top